Even voorstellen


Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Stephanie en kom uit Leeuwarden de hoofdstad van Friesland. Ik ben 33 jaar ben getrouwd heb 2 kindjes, en ben werkzaam in de mode. Ik ben de oprichtster van Grafium, waarom de naam grafium hoor ik je denken. Het is een combinatie van Grafisch en interieur, na wat woordspelingen uiteindelijk op deze naam gekomen, wat ook nog wel professioneel klinkt.

Zelf heb ik veel "gezins-fotoยดs" op planken staan en aan de muur hangen (wat de meeste moeders zullen herkennen). Ik wou ook wat andere accessoires aan mijn interieur toevoegen en dan vooral aan de muur. Hier kon ik nooit echt iets moois voor vinden, dus verfde ik vaak de muur maar aan andere kleur. Toch ben ik toen op onderzoek uitgegaan om te kijken wat voor mogelijkheden er anders nog waren. Ik heb verschillende bedrijven bezocht en benaderd en kwam toen met verschillende textiel stoffen in aanraking waar ik mooie producten mee kon maken. Als eerst was de textielposter een ontwikkeling waar ik heel blij mee ben.

De eerste is ook met een afdruk van ons hondje Puk (zie foto). Wel weer een persoonlijke foto maar ik had toen nog geen andere opdrukken en wou graag de kwaliteit bekijken. Ook waren er mooie stoffen om er sierkussens van te maken en ben hier verder mee gegaan. Mijn doel was een mooie webshop op te zetten, met producten volgens de laatste trends!

Zelf vind ik het heerlijk om thuis te komen en lekker op de bank te ploffen met een kussen in je rug. Als ik dan de kamer rond kijk kan ik genieten van het interieur en de leuke kussens op de stoel. Met de textielposters en kussen kan je heel snel van een huis je thuis maken. Een kleine toepassing met een groot effect. Zelf werk ik in de mode dus weet wat de laatste trends zijn en kan hier mooi op in spelen met mijn opdrukken. Ik zal dus regelmatig nieuwe producten toevoegen met leuke designs.

Wel wil ik duurzame en verantwoorde producten en ben daarom gaan samenwerken met Nederlandse bedrijven. Deze bedrijven halen de textielstoffen uit verantwoorde fabrieken en kijken hier ook op toe! Gelukkig kon ik wel de prijzen laag houden want dat was ook wel een eis van mij. Ik heb de beste materialen gebruikt en maak hier de textielposters, sierkussens, wandkleden en tuin artikelen van. De tuinposter is niet alleen uniek door zijn opdruk, maar ook zijn materiaal is uniek! Het is volledig recyclebaar en vuil en waterafstotend, het is ook klein te verpakken waardoor het door de brievenbus kan en het dus Co2 bespaard met verzenden. Verder heb ik nog veel inspiratie en ben ik nog met meerdere producten bezig, dus zullen er snel nieuwe producten aan de webshop worden toegevoegd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Ik kan hier nog wel een pagina mee vullen maar laat het eerst hier maar bij, heb je nog vragen of wil je mijn producten verkopen? neem dan contact met mij op.

Veel shop plezier, Groetjes Stephanie

 

 

Tagged
×

Hallo

Neem contact met mij op via WhatsApp of via de mail. Info@grafium.nl

× Kan ik je helpen?