Tuintrends 2019

Duurzame tuinen

Een trend die elk jaar weer een beetje populairder wordt is de trend van duurzaamheid. Tegenwoordig vinden wij het belangrijk dat de producten die wij kopen op vriendelijke wijze zijn gemaakt en op een eerlijke manier zijn verkregen. 

Deze trend laat zich ook vertalen naar onze tuinen waarbij het dan voornamelijk gaat om de keuze voor duurzame en natuurlijke materialen voor onze tuinmeubelen. Maar dat geld ook voor onze tuin accessoires!

All weather Buitenkussens

De titel zegt het al. All weather kussen zijn kussens die bestendig zijn tegen het weer. De all weather kussens vinden een regenbuitje niet erg en kunnen deze goed hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn als het plotseling gaat regenen. De kussens kunnen gedurende de zomer lekker buiten blijven liggen op de tuinmeubelen zodat deze er ten alle tijden op en top uitzien, ook als het weer even niet meezit. Al de buitenkussens van grafium zijn vuil en waterafstotend, ook handig als er een ongelukje gebeurt met je drinken bijvoorbeeld. De kussens zijn gemaakt van duurzaam polyester en worden bedrukt met waterdragende inkten. Hierdoor word er goed om het milieu gedacht. Ook heb ik geen voorraad, wat er dus voor zorgt dat ik geen overbodige producten heb. Alle producten op grafium worden pas gemaakt als de bestelling geplaatst is! Daardoor is de levertijd wel iets langer, maar zijn we wel bewust van de producten die we kopen.

Decoreer je tuin met tuinposters

Omdat we nog van lekker zomers weer aan het genieten zijn is helemaal geen straf om eens lekker je tuin te decoreren. Maar herken je het probleem dat je het wel graag wil, maar niet weet wat leuk staat in je tuin? Daar willen wij je graag van af helpen want de stijltips die we nu voor je hebben zijn leuke tuinposter!

Waarom tuinposters een meerwaarde hebben voor je tuin is eenvoudig. Omdat tuinposters je tuin kleurrijk maken. En omdat planten en bomen niet in bloei staan in het najaar heb je iets anders nodig dat gezelligheid en sfeer uitstraalt. De posters zijn bestendig tegen alle weertypen, en een ander voordeel is dat tuinposters zeer betaalbaar zijn. Grafium gebruikt speciaal buiten textiel voor de tuinposters waardoor ze niet omkrullen.

Er zijn veel verschillende soorten tuinposters. Zowel qua formaat als qua print. Wat geeft er nou een sfeervoller beeld dan kleurrijke bloemen aan je schutting of balkon?! Ook kinderen zijn dol op posters met vrolijke prints erop!

Zijn deze posters moeilijk te bevestigen vraag je je wellicht af? Het antwoord is nee. Met behulp van schroeven of spijkers hang je jouw poster op je favoriete plek! In de poster zit in elke hoek een ring om hem mooi strak op te hangen. De tuinposters zijn ook volledig recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Ook hier worden geen uv inkten gebruikt maar watergedragen inkten die door een behandeling super lang mee gaan en beter zijn voor het milieu.

Tuincirkel – Cirkel voor in de tuin

Prachtige ronde tuincirkels van een stevig materiaal. Je tuin krijgt een hele nieuwe look met deze muurcirkels! De ronde muur cirkels zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Kies een mooie afbeelding uit onze collectie muurcirkels.
De muurcirkels bevestig je eenvoudig aan de muur of schutting met een mee te bestellen rvs beugeltje, zo hang je hem “zwevend” op. Geniet direct van een hippe en mooie blikvanger in je tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hallo

Neem contact met mij op via WhatsApp of via de mail. Info@grafium.nl

× Kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: