Wat doe jij met je vakantiefoto´s

Vakantie!

Het hele jaar kijk je ernaar uit… de vakantie. Wanneer het eenmaal zover is vliegt de tijd voorbij. Je vakantie is binnen no-time afgelopen. Hè, wat vervelend! Gelukkig heb je een hoop prachtige herinneringen gemaakt en je vakantiefoto’s om het te bewijzen. Van die ene mooie excursie langs de grotten, de indrukwekkende safari tot aan het bezichtigen van alle prachtige plekken die het land te bieden heeft. Eenmaal thuis mis je het heerlijke vakantiegevoel en daarom heb ik een aantal producten gemaakt waar je een eigen foto op kunt printen om dat vakantiegevoel in huis te halen.

Of je nu met je gezin een bijzondere vakantie beleeft of alleen. Groepsfoto’s komen bij elke vakantie voor. Een leuk gezinskiekje, groepsfoto met je nieuwe vrienden of een toffe foto van je trouwe viervoeter! Het speciale aan reizen en aan je vakantie is dat je altijd nieuwe mensen leert kennen. Je bent nooit alleen. Een groepsfoto is een leuke manier om voor iedereen het vakantiegevoel vast te leggen.

vakantie foto hond

Hoe fijn is het om jouw mooiste herinneringen dichtbij je te hebben? Met jouw mooiste momenten als textielposter of tuinposter, heb je jouw herinneringen binnen handbereik. Met foto op een sierkussen, Textielposter, Muurcirkel of Tuinposter heb je niet alleen jouw favoriete herinnering dichtbij, het geeft je interieur of tuin ook nog eens veel sfeer mee. Twee vliegen in één klap, wat wil een mens nog meer?

interieur
×

Hallo

Neem contact met mij op via WhatsApp of via de mail. Info@grafium.nl

× Kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: