Trends van 2020

Woontrends van 2020

We zijn alweer 2020! Tijd om weer een blog te schrijven over de trends van 2020. Het lijkt nog niet heel lang gelden dat ik de blog over 2019 schreef. In 2019 heb ik mooie producten mogen leveren en nieuwe producten zijn online gegaan, een voorbeeld hier van zijn de akoestische wandpanelen. Ik ben blij met de vele leuke, lieve en enthousiaste reacties over mijn producten. Genoeg over mij……. nu door met de trends van 2020.

Aardse kleuren

Maar welke kleuren gaan we gebruiken in een 2020 interieur? Denk niet gelijk aan wit en bruin, maar ga eerder voor aardse tonen zoals terracotta, diepgroen en kies voor de variatie ook eens voor grijs.


Vintage

Duurzaamheid in je interieur is een pre. In een klassiek interieur wil je juist gebruik maken van vintage items. Zoek naar een goede balans, het is immers nog steeds 2020. Zoek bijvoorbeeld naar een vintage eyecatcher in de klassieke stijl, en combineer deze met een moderne bank. Hang een mooi wandkleed aan de muur met een mooie afbeelding van een oude meester. It’s all about the balance.

Duurzaamheid

Duurzaamheid lijkt een nรณg belangrijkere rol in ons interieur te gaan spelen. Minder massaproductie, meer aandacht voor het milieu. We gaan steeds vaker voor producten met een langere levensduur. Daarnaast mogen producten en grondstoffen voor zo min mogelijk afval en schadelijke uitstoot zorgen. Producten van Grafium worden op maat gemaakt, dus er zijn geen onnodige voorraden. Ook worden de producten in Nederland gemaakt van duurzaam katoen.

Groen

De toevoeging van planten kunnen wonderen doen voor jouw interieur. Ze stralen niet alleen warmte en gezelligheid uit; ze zorgen ook nog eens voor een betere luchtkwaliteit in jouw woning. Vooral grote planten zoals de Monstera- of de Goudpalm gaan we in veel interieurs terug zien in 2020. Groen is mooi te combineren met aardse tinten of verschillende houtsoorten, maar past ook in een zwart-wit interieur. Geen groene vingers? Of vergeet je soms de planten water te geven? Hang dan een mooie muurcirkel met planten aan je muur, of een groen kussen. Decoreren met planten en plant accessoires geeft je interieur een frisse boost.

Klein wonen

Steeds meer mensen trekken naar de stad, en om daar op in te kunnen spelen worden er kleinere appartementen gebouwd. Klein wonen wordt daarmee een trend. Je hoeft niet het grootste huis te hebben om mooi te wonen, met een kleine woning kan je vaak ook prima uit de voeten. Wat wel belangrijk is in een kleine woning, is een functionele inrichting.

×

Hallo

Neem contact met mij op via WhatsApp of via de mail. Info@grafium.nl

× Kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: