Akoestisch wandpaneel

Verbeter de akoestiek in elke ruimte!

Hoe werken de akoestische wandpanelen?


De akoestische panelen verminderen hinderlijke galm (dempen de geluidsreflecties van de wanden). Hierdoor creรซer je meer rust, en kun je elkaar beter verstaan en prettiger wonen en werken. De panelen hebben de beste akoestische werking, omdat het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen.


In huis

In huis, in de woonkamer, bij de eettafel, in of bij de open keuken.  Ook zijn ze erg handig voor het maken van een rustige thuiswerkplek of kinderkamer.

Hoe zien ze er uit?


De akoestische wandpanelen kan je gebruiken als eyecatcher en design element in het interieur. Hiermee maak je de akoestische toepassingen onzichtbaar als een schilderij of akoestisch kunst object aan de wand. Een eigen print of aangepast formaat is ook mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.


Akoestische stof

Het akoestische materiaal is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van mechanisch gerecyclede spijkerbroeken. Dit betekend dat het een duurzaam product is met fijne eigenschappen. De toplaag is van een woven materiaal wat goed te bedrukken is met diepe heldere kleuren.

Het frame

Het frame word compleet geleverd en je kunt kiezen uit een wit of zwart frame. Je kan er voor kiezen het frame strak langs de muur te hangen of met een ophangbeugel 1,5 cm van de muur af. Hierdoor word de akoestische waarde verhoogd. Je ontvangt het frame compleet en gebruiksklaar dus je hoeft het alleen nog maar op te hangen.

Akoestisch paneel
Akoestisch paneel