Handleidingen

Aanbrengen behangcirkel

1: Ondergrond De behangcirkel plakt het beste op een vlakke/gladde vetvrije ondergrond met schone goed opgedroogde verf.
2: Positioneren Bepaal eerst de positie van de behangcirkel op de muur. Eventueel kan er een hulplijntje gezet worden op de muur. Voor grote muurcirkels raden we aan om het met zijn tweeรซn te plakken.
3: Verwijder de achterkant Haal de behangcirkel los van de achterkant. Pas er voor op dat de muurcirkel niet dubbel vouwt of knikt.
4: Plaatsen Plaats de behangcirkel na het verwijderen van de achterkant op de muur. Druk zachtjes aan. Bepaal of de positie goed is. Zo niet, haal de sticker voorzichtig los en plaats hem opnieuw. Tevreden met de plaatsing? Wrijf de behangcirkel stevig aan met een rakel of pinpas.
5: Luchtbellen Werk van binnen naar buiten om eventuele luchtbellen eruit te wrijven. Blijft er lucht onder de behangcirkel? Haal dan voorzichtig het gedeelte tot aan de lucht los en wrijf opnieuw aan. Aanwrijven kan met een rakel/pinpas of een zachte droge doek.
Let op: wij kunnen geen geld retourneren indien de behangcirkel loslaat, nadat de cirkel op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, structuur, vliesbehang e.d. zijn geplakt, of op een niet gedroogde muur. Behangcirkel regenwoud                

Ophangen akoestisch paneel

Bekijk hier de instructies voor het ophangen van je akoestische paneel.

Ophang_aanwijzing