Meteen naar de inhoud

Muurcirkel standaard

9.95 (incl. btw)

Muurcirkel standaard is een extra optie voor je muurcirkel. Met deze standaard van duurzaam Eiken hout maak jij je muurcirkel vrijstaand en zorg je er voor dat de muurcirkel niet wegrolt. Je kan de cirkels ophangen, maar met deze houten muurcirkel standaard kan je de cirkels ook neerzetten in een kast of op een plank. Geschikt voor alle formaten cirkels uit de webshop, niet geschikt voor buiten.

Standaard van eikenhout om de cirkels neer te zetten. Je kan de cirkels ophangen, maar met deze standaard kan je de cirkels ook neerzetten in een kast of op een plank.

Luxe standaard van eikenhout met FSC en PEFC keurmerk.
Formaat is 15 cm
Kleur naturel afgelakt

Bij Grafium kan iedereen zonder zorgen een aankoop doen, want Grafium is een Trusted Shops gecertificeerde webshop. Elke bestelling kan gratis worden verzekerd door middel van de kopersbescherming van Trusted Shops.

HET TEKEN VAN VERTROUWEN VOOR GECERTIFICEERDE WEBSHOPS

Webshops die het keurmerk van Trusted Shops hebben ontvangen zijn uitgebreid gecontroleerd en moeten voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops welke allen een basis hebben in zowel Europese als nationale wetgeving. Op deze manier word je als consument beschermd tijdens het online shoppen, zodat je zorgeloos kunt winkelen bij Trusted Shops webshops.

KOPERSBESCHERMING

De kopersbescherming is de garantie dat het Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid staat. Mocht er onverwacht iets mis gaan tijdens het online shoppen, dan is je aankoopbedrag op basis van de kopersbescherming gewaarborgd – onafhankelijk van de door jouw gebruikte betaalmethode.

MEER DAN ALLEEN KOPERSBESCHERMING

Naast de kopersbescherming, is er nog veel meer. Je kunt ook gebruik maken van de volgende diensten:

  1. Besteloverzicht
    Als je inlogt bij Trusted Shops, zie je in 1 overzicht al je bestellingen die je gedaan hebt bij de Trusted Shops aangesloten webwinkels
  2. Beoordeling afgeven
    Beoordeel de webwinkel waar je een aankoop hebt gedaan , bijvoorbeeld Grafium.nl en help anderen in hun aankoopbeslissing.
  3. Shops zoeken
    Zoek zelf naar betrouwbare shops met het Trusted Shops keurmerk.

GEVERIFIEERDE KLANTBEOORDELINGEN VAN ECHTE KLANTEN

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Grafium.nl dan krijg je per e-mail een beoordelingsverzoek om jouw ervaringen met anderen te delen. Dat is de reden waarom Trusted Shops een gesloten beoordelingsplatform heeft ontwikkeld.

Andere suggesties…

SALE