Meteen naar de inhoud

Over Grafium

Over Grafium
Ik ben Stephanie en heb in 2018 besloten
een webshop in home deco op te richten.

Hi, ik ben Stephanie Visser. Het gezicht achter Grafium!

Wat leuk dat je mijn website van grafium bezoekt, ik ben Stephanie 35 jaar oud en woon in Leeuwarden. In 2018 heb ik de keuze gemaakt om naast mijn werk een webshop te beginnen met woonaccessoires. Zelf was ik veel bezig met de interieur trends en veranderde ook regelmatig mijn interieur en dat van anderen. In mijn webshop vind je dan ook items die ik zelf heb ontworpen en die ik leuk vind, wel volgens de laatste trends natuurlijk.

Grafium is dan ook een webshop met verschillende interieur items, Kids items, maar ook outdoor artikelen. Het is fijn om je eigen sfeer te creëren in je huis waar je elke dag weer van kan gaan genieten. Met liefde en aandacht ontwerp ik de leukste items, die dus ook uniek zijn! Je hoeft niet perse een woonstijl te hebben, mix en match er gewoon lekker op los en maak je eigen style!

Al mijn producten worden voor elke bestelling op maat gemaakt, hierdoor heb ik geen overbodige productie, en kan ik snel schakelen met de
verschillende ontwerpen. Door verschillende maten wanddecoraties kan je kiezen voor een grote eye-catcher of juist iets kleins en subtiels. Er
zullen continu nieuwe items worden toegevoegd.

Heb je advies nodig of weet je even niet hoe je een item moet combineren?
Laat het me weten, ik help je graag verder!
Zie je een geweldig item, maar zoek je net een andere kleur of maat? Ook dan hoor ik het graag! Maatwerk is voor alle items mogelijk.

 

Van de klant

Behangcirkel
Akoestisch paneel
Wandkleed
Textielposter
Zomer in je tuin

Wil je meer interieur inspiratie? Volg mij dan op de socials.